Home Home Home Home Informatie Informatie
Verblijfpark-raspaljers
Camping raspaljebos

Geachte Mijnheer, Mevrouw

Allereerst willen wij u bedanken voor u interesse in ons verblijfpark (camping) via internet. Hierbij informatie over ons verblijfpark ( camping ) en haar omgeving.
Het verblijfpark bevindt zich op een hoogte van 107m en op ongeveer 3,5 km van de dorpskom van Galmaarden. Onze gemeente is gelegen in de driehoek tussen Geraardsbergen, Ninove en Edingen, de afstand vanuit Gent of Brussel naar het verblijfpark bedraagt amper 40 km. Het verblijfpark is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving aan de top van de Bosberg, vooral bekend geweest als de laatste helling “Ronde van Vlaanderen”.
Wij hebben 95 staanplaatsen en 14 plaatsen voor doorreizigers. Zij zijn allen afgebakend en hebben een gemiddelde grootte van 100m². Alle plaatsen zijn voorzien van een elektrische aansluiting van 10 ampère. Op het terrein zijn twee sanitaire blokken, verdeeld over de verblijfplaats en voor iedereen gemakkelijk bereikbaar.
Deze zijn voorzien van wc’s, urinoirs, douches, wasbakken en leidingwater er is ook mogelijkheid om het afvalwater van de caravans of campers te lozen. Campers kunnen alleen hun afvalwater lozen als zij een afvaltank hebben. Niet rechtstreeks.
Huisdieren zijn toegelaten mits ze aan de leiband gehouden worden, ingeënt en voorzien van een chip. Zij mogen niet alleen achter gelaten worden en moeten buiten het verblijfpark worden uitgelaten. Het clubhuis is voorzien van verschillende volksspelen, biljart, TV, internet is niet aanwezig.
Op zaterdag kan een briefje ingevuld worden voor de bakker welke de zondagmorgen kan afgehaald worden in het clubhuis bij voldoende aanwezigheid. De camping voldoet aan de nodige veiligheidsnormen, gekeurd door de brandweer en heeft de nodige vergunning verkregen door het Toerisme Vlaams - Brabant en is ingedeeld onder het verblijfpark met twee sterren.
Informatie
Home Home Home Home Tarieven Tarieven Agenda Agenda Agenda Agenda Foto 1 Foto 1 Home Home Home Home Wegwijzer Wegwijzer Agenda Agenda Agenda Agenda Agenda Agenda Agenda Agenda